Header widget area left
Header widget area right

Tatoeages verwijderen bij Beauty Clinic

Tattoo's verwijderen door laserlicht

Meer en meer mensen zijn geïnteresseerd in het verwijderen van pigmentvlekken of tatoeages zonder weefselbeschadiging. Dit is nu mogelijk met laserlicht!
 

Op elk potje past een dekseltje

PotjeDekseltje De correcte bestrijding is niet enkel afhankelijk van het type maar ook van de zone en intensiteit van de aanwezige rimpels. Het is tevens geen uitzondering om een combinatie aan behandelingen voor te stellen om maximaal resultaat te bekomen. We zullen het in deel drie van onze blog-serie hebben over de verschillende behandelingen die zich al bewezen hebben over de jaren heen dat rimpels kunnen, maar niet moeten!  

Wie wat waar wanneer, rimpels.

Net als het tijdstip van de eerste grijze haren, is ook de leeftijd waarop de eerste rimpels verschijnen niet van voren te voorspellen. Behalve erfelijkheid en je huidtype is, hoe je met je huid omgaat en hoe je je huid verzorgt, ook heel belangrijk.  

Rimpels, wij strijken de plooien glad!

  BlogHeqdliner   Rimpels horen nou eenmaal bij het ouder worden, maar ondanks dat zijn ze niet heel populair. In principe krijgt iedereen ze, zij het wel in verschillende vormen en maten. De zon, het bourgondische leven, roken en luchtvervuiling hebben een grote rol in het ontstaan van rimpels, maar natuurlijk speelt je leeftijd ook mee.  

SCHOONHEID VAN BINNENUIT

Saffraan wordt gezien als exclusief product en was ooit duurder dan goud. Niet gek als je bedenkt dat voor de productie van één kilo saffraan van de hoogste kwaliteit circa 150.000 bloemen nodig zijn en ongeveer 400 uur arbeid om de kleine, fragiele stempeltakjes van de bloem handmatig te oogsten.